برخی از صرافیها خبرها و اطلاعیه هایی از خود منتشر کردند که در ادامه به آنها می پردازیم. با تیم توکن باز همراه باشید.
صرافی والکس
بر طبق خبر منتشر شده از کانال تلگرام صرافی والکس در تاریخ 1400/10/08
این صرافی اعلام کرد که بازار ارز دیجیتال آلیس از امروز در بازار والکس شروع به کار نموده است. توکن متاورسی آلیس روی بلاک چین اتریوم و با الگوریتم ERC20 ارائه شده است. سندباکس، انکر، کوینکو و کریپتو جی شرکتهای بزرگی هستند که روی این پلتفرم سرمایهگذاری کردهاند.

صرافی رابین کش
بر طبق خبر منتشر شده از کانال تلگرام صرافی رابین کش در تاریخ 1400/10/08
این صرافی اعلام کرد که دور دوم مسابقه تریدر برتر رابین کش شروع شده است. در این مسابقه هرکاربر به طور مجازی ۱۰ میلیون تومان در اختیار دارد. نفرات برتر سود حاصل از معاملات را به عنوان جایزه دریافت خواهند نمود.

صرافی کوکوین
بر طبق خبر منتشر شده از صرافی کوکوین در تاریخ 1400/10/08
صرافی کوکوین اعلام کرد که رمز ارزهای IOTA و Coinweb با نمادهای انحصاری IOTA و CWEB را به پلتفرم معاملاتی خود اضافه خواهد کرد.
