تحلیل بیت کوین؛ دلایل کلیدی ریزش قیمت BTC چیست؟ (۷ شهریور)

تحلیل بیت کوین

در دو روز گذشته، قیمت بیت‌کوین از ۶۵,۰۶۲ دلار به ۵۸,۰۵۳ دلار کاهش یافت که معادل ۱۰.۸ درصد کاهش است. این کاهش به دلیل کاهش اشتیاق نسبت به احتمال کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو رخ داد. در سه ماه گذشته، بیت‌کوین ۱۲ درصد از ارزش خود را از دست داده و اکنون ۲۰ درصد پایین‌تر از اوج تقریباً ۷۴,۰۰۰ دلاری خود در ماه مارس معامله می‌شود.



ماارتون، یکی از نویسندگان برجسته در CryptoQuant، این حرکت اخیر بازار را بررسی کرده و به پنج نمودار کلیدی اشاره کرده که تغییرات چشمگیر قیمت ارزهای دیجیتال را توضیح می‌دهند.

۵ نمودار کلیدی درباره کاهش اخیر قیمت

ماارتون، نویسنده برجسته CryptoQuant، اخیراً حرکات بازار را تجزیه و تحلیل کرده و پنج نمودار کلیدی را شناسایی کرده است که به توضیح تغییرات چشمگیر در قیمت‌های ارزهای دیجیتال کمک می‌کنند.

ایجاد مقاومت توسط هولدرهای کوتاه‌مدت

یکی از عوامل مهم در کاهش اخیر، مقاومت ایجاد شده توسط هولدرهای کوتاه‌مدت است. این هولدرها که بیت‌کوین را با قیمت‌های بالاتری خریداری کرده‌اند، اکنون دچار ضرر شده‌اند. کاهش شدید قیمت بیت‌کوین در اوایل ماه جاری، این هولدرهای کوتاه‌مدت را با متوسط ضرری معادل ۱۷ درصد مواجه کرده است.

معامله‌گران در حال حدس و گمان درباره افزایش قیمت‌ها بودند که این امر محیطی شکننده ایجاد کرد. از ۵ آگوست (۱۴ مرداد)، میزان بهره باز (Open Interest) از ۱۳.۵ میلیارد دلار به ۱۷.۹ میلیارد دلار (۳۱ درصد) افزایش یافت و فاندینگ ریت‌ها همچنان مثبت باقی ماندند، که نشان‌دهنده پریمیوم در قراردادهای پرپچوال بود. این وضعیت اغلب منجر به بی‌ثباتی در بازار می‌شود… CryptoQuant

بهره باز و قیمت بیت کوین
بهره باز و قیمت بیت کوین

با بازگشت قیمت به میانگین هزینه‌های آن‌ها، معامله‌گران در نقطه سربه‌سر اقدام به فروش کردند، که این خود مقاومتی ایجاد کرد که به مشکلات جاری در قیمت‌ها دامن زد.

افزایش بهره باز

افزایش ۳۱ درصدی بهره باز از ۱۳.۵ میلیارد دلار به ۱۷.۹ میلیارد دلار از ۵ آگوست (۱۴ مرداد) به بعد نشان‌دهنده افزایش گمانه‌زنی‌ها در بازار آتی بیت‌کوین است. با این حال، فاندینگ ریت‌های مثبت، نشان‌دهنده وجود پریمیوم در قراردادهای پرپچوال است که این مسئله نیز به بی‌ثباتی بازار افزوده است.

ورود سرمایه به ETFهای بیت‌کوین در وضعیت مثبت

علیرغم کاهش قیمت، صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت‌کوین (ETF) در بازار اسپات ایالات متحده عملکرد قوی‌ای را نشان می‌دهند، به طوری که در هشت روز متوالی شاهد ورود خالص سرمایه به مبلغ ۱۹۵.۶۵ میلیون دلار بوده‌ایم.

در همین حال، نویسنده دیگری از CryptoQuant با نام IT Tech اشاره کرده است که این ورود سرمایه‌ها عمدتاً از سوی هولدرهای بزرگ بوده است که به نوبه خود فشار بیشتری بر موقعیت‌های ناپایدار در بازارهای آتی وارد کرده است.

⚠ مشاهده شده که ورود بیت‌کوین ($BTC) به صرافی‌های اسپات افزایش یافته است. این به چه معناست؟🤔✨ این می‌تواند به فشار فروش منجر شود، بنابراین احتیاط کنید. من اگر تغییری مشاهده کردم، شما را به‌روز خواهم کرد. حتماً پروفایل من را زیر نظر داشته باشید و روی زنگ کلیک کنید تا مطلع بمانید! IT Tech

جریان ورودی بیت کوین صرافی ‌ها
جریان ورودی بیت کوین صرافی ‌ها

افزایش لیکوئید شدن پوزیشن‌های لانگ

کاهش اخیر قیمت منجر به افزایش قابل توجهی در لیکوئید شدن پوزیشن‌ها شده است. لیکوئید شدن پوزیشن‌های لانگ اتریوم به ۵۵ میلیون دلار و لیکوئید شدن پوزیشن‌های لانگ بیت‌کوین به ۹۰ میلیون دلار رسیده است که بالاترین سطح از اوایل آگوست (اواسط مرداد) تاکنون است.
این افزایش در لیکوئید شدن‌ها باعث شده است که بهره باز (Open Interest) به میزان ۲.۲ میلیارد دلار کاهش یابد، زیرا بسیاری از معامله‌گران مجبور به خروج از پوزیشن‌های خود شدند.

نیاز به تثبیت بازار

آشفتگی اخیر در بازار بسیاری از معامله‌گران را در موقعیت‌های ناپایداری قرار داده است. بنابراین، بازار نیاز به زمانی برای تثبیت دارد. رصد داده‌های on-chain در روزهای آینده برای درک بهتر حرکت‌های آتی قیمت و شرایط بازار بسیار حیاتی خواهد بود.

منبع: Coinpedia Fintech News

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.