لیست شدن رمزارز Treehouse (TREE) و پشتیبانی از ریبرندینگ LOKA به A2Z در اتراکس

اطلاعیه و اخبار اتراکس

صرافی اتراکس از لیست شدن رمزارز Treehouse (TREE) در بازار خود خبر داد. پروژه Treehouse با هدف ایجاد زیرساختی برای بازار درآمد ثابت در دیفای طراحی شده و تلاش دارد خلا نبود نرخ مرجع غیرمتمرکز را در فضای رمزارزها برطرف کند.

این پروژه با استفاده از دو ابزار کلیدی به این هدف نزدیک شده است:

  1. DOR: مکانیزمی الهام‌گرفته از LIBOR برای تعیین نرخ مرجع غیرمتمرکز، به‌منظور ایجاد ابزارهای مالی مانند وام با نرخ ثابت و قراردادهای سوآپ نرخ بهره.
  2. tAssets: نسخه‌ای پیشرفته از توکن‌های استیکینگ که با آربیتراژ اختلاف نرخ‌ها، به تثبیت نرخ بهره در پروتکل‌های دیفای کمک می‌کند.

با این دو ابزار، Treehouse به دنبال ساخت اکوسیستمی مقیاس‌پذیر و پایدار برای بازار درآمد ثابت در فضای مالی غیرمتمرکز است.


همچنین اتراکس اعلام کرد که از فرآیند ریبرندینگ توکن League of Kingdoms (LOKA) به Arena-Z (A2Z) پشتیبانی کرده است. تمامی توکن‌های LOKA موجود در حساب کاربران با نسبت ۱ به ۲۰ به توکن جدید A2Z تبدیل شده‌اند.

این مهاجرت به‌صورت خودکار انجام شده و کاربران نیازی به انجام اقدام خاصی برای تبدیل دارایی خود ندارند.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.