اسکالپ تریدینگ چیست؟

SCALPING 1024x576 1

همانگونه که بارها ذکر شده است و می دانیم، هدف از فعالیت با کریپتوکارنسی ها چیزی جز کسب سود نمی باشد. بسیاری از پارامترهای بازار، علی الخصوص بازار رمز ارزها را بررسی کرده ایم. یکی از روش های به دست آوردن سود در این بازار، نوسان گیری یا اسکالپ تریدینگ می باشد که در این دنیا تحت عنوان اسکالپ شناخته می شود. ما قصد داریم که به بررسی و ارزیابی مبحث اسکالپ تریدینگ بپردازیم. پس با تیم توکن باز همراه باشید.

مفاهیم کلی:

اسکالپ تریدینگ (Scalp Trading) چیست؟

اسکالپ تریدینگ یا نوسان گیری را می توان یکی از استراتژی های معاملاتی در حوزه ی ترید ارز دیجیتال به حساب آورد که در بازار مامعلاتی فارکس نیز قابلیت استفاده دارد.
اسکالپینگ، بر طبق نوسان های قیمتی، در بازه ی زمانی کوتاه‌ مدت و تحلیل تکنیکال قابلیت انجام دارد. این روش با بهره جویی از معاملات مارجین و اهرم در این استراتژی، یکی از راه و روش‌ های معامله با خطر و ریسک بالا به حساب می آید.
همانطور که می دانیم یکی از راه و روش های سود آور و درآمدزایی، ترید ارزهای دیجیتال می باشد. البته روش های مختلفی برای ترید ارزهای دیجیتال وجود دارد.

Scalp Trading


یکی از قابلیت های معاملات موفق، آشنایی یافتن و پیدا کردن مهارت با انواع استراتژی ها معاملاتی می باشد.

تکنیک های مهم اسکالپ

اسکالپ تریدینگ در بازار ارزهای رمز نگاری شده به عنوان یکی از فوری ترین روش های معاملاتی برای کسب سود به شمار می رود‌. اما تریدرها که با این روش اقدام به ترید می ‌کنند، باید با مهارت نوسان گیری و تکنیک ‌های مهم در اسکالپ تریدینگ آشناییت داشته باشند. بعضی از این تکنیک‌ ها عبارتند از :

  • با همه ی سرمایه خود معامله نکنید.
  • از اندیکاتورهای تکنیکال مطلوب بهره جویی کنید.
  • همیشه یک استراتژی خروج برای ترید یا معامله در نظر بگیرید.
  • برای معامله، رمز ارزهای نقد شونده و لیکوئید را برگزینید.
  • هر چه مقدار نوسان یک رمز ارز زیاد باشد، آن ارز دیجیتال برای معاملات مطلوب ‌تر است.

لازم به ذکر است که بهتر است افراد مبتدی و تازه کار در ابتدا همه ی تمرکز خود را بر روی معامله ی صرفاً یک رمز ارز قرار دهند.

بهترین اندیکاتور استراتژی اسکالپ

باید بدانیم که اندیکاتورها، یکی از مهم ترین و اساسی ترین ابزار تحلیل تکنیکال محسوب می شوند که همیشه مورد توجه تحلیلگران بازار رمز ارزها بوده اند.
می توان گفت اندیکاتورها در واقع نمودارهای کمکی محسوب می شوند که با بهره مندی از علم ریاضی ترسیم می ‌شوند. هدف بهره مندی از اندیکاتورها را می توان اینگونه بیان کرد که در تشخیص فرصت های معاملاتی، به کاربر کمک می کنند تا بهتر تصمیم بگیرد.
برخی از بهترین اندیکاتورهای اسکالپ برای به دست آوردن سود در بازار رمز ارزها عبارتند از :

Scalp Trading
Scalp Trading

تفاوت اسکالپینگ با ترید روزانه

ترید های روزانه به داد و ستد (خرید و فروش) رمز ارزها در یک روز معاملاتی می گویند. اسکالپینگ را می توان به عنوان زیر مجموعه ی شاخه ای از ترید های روزانه دانست. اما باید دانست که تریدهای روزانه تفاوتی با معاملات اسکالپینگ دارند. آن هم این است که گاهی وقت ها امکان دارد در بازه زمانی کمتر از دقیقه نیز کلوز یا بسته شوند.

آیا استراتژی معاملاتی اسکالپ سود آور خواهد بود؟

باید بدانیم که اسکالپینگ یک استراتژی تجاری با سودآوری بسیار زیاد است که موفقیت در این استراتژی، تنها به میزان مهارت و تسلط تریدر بستگی دارد. تریدری که قصد بهره مندی از این استراتژی در ترید خود را دارد، باید از فاکتورهای تاثیرگذار بازار رمز ارزها آگاه بوده و تسلط کامل داشته باشد. ضمن آنکه لازم است از تجربه کافی در حوزه ی تحلیل اخبار و روند آمارهای پیشینه ی رمز ارز نیز برخوردار باشد.
از سوی دیگر، اسکالپرها باید قادر به تحمل و تقبل ضرر و زیان در تریدهای خود را داشته باشند و همچنین لازم است برای خروج از بازار نیز برنامه مشخص و معینی تعبیه کرده باشند.

اما باید بدانیم متاسفانه بعضی از کاربران، هنگامی که معامله به محدوده ی زیان ورود می کند، با چیره شدن احساسات بر آنان قادر نخواهند بود خود را برای خروج از معامله و بستن پوزیشن متقاعد سازند. همین مسئله موجب می‌شود که تریدر ضرر و زیان های مالی هنگفتی را متحمل شود.

Scalp Trading
Scalp Trading

مزایا و معایب اسکالپ تریدینگ

اسکالپ تریدینگ نیز دارای مزایا و معایبی است که در ذیل به طور مختصر به شرح آن ها می‌پردازیم.

مزایا

  • به علت کم بودن بازه ی زمانی ترید، معامله گر با خطر و ریسک کمتری مواجه می شود.
  • یک فرصت مطلوب برای اشخاصی است که علاقه ای به هولد کردن بلند مدت ندارند.
  • تریدرهای تازه کار قادر خواهند بود پس از به دست آوردن علم و مهارت لازم در حوزه ی نوسان گیری یا اسکالپ، برای به دست آوردن سودهای مطلوب اسکالپینگ را در دستور کار خود قرار می دهند.


معایب

  • در معامله باید به صورت آنلاین و لحظه ای قیمت ‌ها را پیگیری کرد.
  • استرس زیاد در زمان بهره جویی از استراتژی اسکالپ
  • اشخاصی که مهارت علم ریاضی بالا و سرعت عمل مطلوبی را ندارند، ممکن است در صورت ترید به روش اسکالپینگ با شکست سهمگینی مواجه شوند.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.